פשטידת מעקודה.
זמין למחרתיים
פשטידת מעקודה.
זמין למחרתיים
צמחונים אוכלים יאמי
אתי מבשלת

אתי מבשלת

המטבח שלי: את אהבתי למטבח קיבלתי מאמי שהיא ממוצא מרוקאי. לא משנה עבור מי אני מבשלת, כל בישול יוצא לי מהלב כאילו אני מבשלת למשפחה שלי ומפנקת באהבה גדולה.
מנת הדגל: קציצות דגים ברוטב עשיר.
דבר צוות...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של אתי מבשלת »

פשטידת מעקודה.
תיאור המנה:

פשטידת תפ"א עשירה בעשבי תיבול מהמטבח המרוקאי.

* תבנית בקוטר 17/20 מתאימה לכ-4 סועדים. 

* תבנית בקוטר 20/30 מתאימה ל 6-8 סועדים.


* תבנית בקוטר 26/30 מתאימה ל 8-10 סועדים.

מרכיבים עיקריים:

תפ"א ביצים,עשבי תיבול שמן קנולה, פלפל, מלח, כורכום.

הוראות חימום והגשה:

ניתן לחמם במיקרו 5 דקות או בתנור בתבנית מכוסה ב180 מעלות.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של אתי מבשלת: