פשטידת קישואים ובצל נימוחה.
זמין למחר
פשטידת קישואים ובצל נימוחה.
זמין למחר
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
אתי מבשלת

אתי מבשלת

המטבח שלי: את אהבתי למטבח קיבלתי מאמי שהיא ממוצא מרוקאי. לא משנה עבור מי אני מבשלת, כל בישול יוצא לי מהלב כאילו אני מבשלת למשפחה שלי ומפנקת באהבה גדולה.
מנת הדגל: קציצות דגים ברוטב עשיר.
דבר צוות...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של אתי מבשלת »

פשטידת קישואים  ובצל נימוחה.
תיאור המנה:

פשטידת קישואים עם בצל אפויה בתנור ונמסה בפה.

תכולת המנה:

תבנית 17/20 מתאימה לכ-4 סועדים
תבנית 20/24 מתאימה לכ-8 סועדים

מרכיבים עיקריים:

קישואים, בצל, ביצה, תפ'א, קמח,א. אפיה, מלח, פלפל,פירורי לחם, שמן.

הוראות חימום והגשה:

בתנור ב180 מעלות.

הוראות אחסון והקפאה:

המקרר. ניתן להקפיא.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של אתי מבשלת: