פאפאד – לחם קריספי מקמח עדשים
זמין למחר
פאפאד – לחם קריספי מקמח עדשים
זמין למחר
צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני

צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני

על המטבח שלי: את המטבח ההודי הכרתי במהלך טיול ארוך לתת היבשת. הטעמים הצבעים והניחוחות כבשו אותי. לאחר שחזרתי פתחתי את מסעדת "צ'אנדרה" שפעלה במשך כ-8 שנים בתל אביב.
מנת הדגל: מאלאי קופתה
דבר צוות...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני »

פאפאד – לחם קריספי מקמח עדשים
תיאור המנה:

הפאפאד הוא מעין קרקר גדול עשוי קמח עדשים המתאים לליוי ארוחה הודית

מרכיבים עיקריים:

קמח עדשים, שמן סויה לטיגון

הוראות חימום והגשה:

אין צורך לחמם

הוראות אחסון והקפאה:

בטמפ החדר, סגור היטב בקופסא
לא מתאים להקפאה

כמות:
מינימום 5 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני :

ביקורות גולשים

ליאת  ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אכן מושלם

ליאת ב. | 18.05.2017
ליאת  ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מושלם :)

ליאת ב. | 17.02.2017
איתן נ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

טעים אך מעט מלוח מידי לטעמי.

איתן נ. | 30.11.2016