פרחי כרובית מטוגנים בציפוי קמח עדשים ותבלינים (פאקורה)
זמין למחר
פרחי כרובית מטוגנים בציפוי קמח עדשים ותבלינים (פאקורה)
זמין למחר
צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני

צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני

על המטבח שלי: את המטבח ההודי הכרתי במהלך טיול ארוך לתת היבשת. הטעמים הצבעים והניחוחות כבשו אותי. לאחר שחזרתי פתחתי את מסעדת "צ'אנדרה" שפעלה במשך כ-8 שנים בתל אביב.
מנת הדגל: מאלאי קופתה
דבר צוות...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני »

פרחי כרובית מטוגנים בציפוי קמח עדשים ותבלינים (פאקורה)
תיאור המנה:

פרחי כרובית בבלילת קמח עדשים ותערובת תבלינים ביתית בטיגון עמוק בשמן סויה.
מתאים כמנה ראשונה או כאפרטיף

מרכיבים עיקריים:

כרובית, קמח עדשים, תערובת תבלינים ביתית, שמן סויה

הוראות חימום והגשה:

מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור. לא מומלץ להקפאה

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני :

ביקורות גולשים

צוות יאמי ..
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מטריפה שנחטפה!!!

צוות יאמי .. | 06.12.2016
איתן נ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאוד!

איתן נ. | 27.11.2016
עדי ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאד

עדי ר. | 24.11.2016
סמי ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 1

לא מה שציפינו

סמי ל. | 21.10.2016