דאל טארקה - תבשיל עדשים כתומות
זמין למחר
דאל טארקה - תבשיל עדשים כתומות
זמין למחר
טבעונים אוכלים יאמיצמחונים אוכלים יאמי
Rajnees

Rajnees

המטבח שלי: למדתי והשתלמתי אצל שפים הודים (בארץ ובהודו) ולאחרונה גם אצל השף ההודי המפורסם סנג'יב קאפור. אני משתמש בשיטת בישול איטית ותהליכים ארוכים, מהקלאסיקה של המטבח ההודי, עם תבלינים כגון: הל...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של Rajnees »

דאל טארקה - תבשיל עדשים כתומות
תיאור המנה:

הדאל, תבשיל העדשים הפיקנטי המוכר והמחמם את הלב, אשר נמצא בכל פונדק דרכים ובכל דוכן בפינות המנוחה למטיילים בהימלאיה.
אוכל פשוט, טעים, בריא ומזין. 

מומלץ לאכול עם אורז בסמטי ו/או צ'פאטי. 
המנה בחריפות קלה - ניתן לציין את החריפות הרצויה ב"הערות לבשלן" בעגלת הקניות. 

כמות מומלצת לסועד לצד אורז או צ'פאטי - רבע ליטר.

מרכיבים עיקריים:

עדשים כתומות, עדשים שחורות, שום, כוסברה, זרעי חרדל, גראם מסאלה, הינג (אספודיטה), חילבה, מלח, סוכר, שמן.

הוראות חימום והגשה:

לחמם כ 5 דקות על גז / בתנור חם כ-180 מעלות כ-5 דקות / במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר בקופסא אטומה עד שלושה ימים, ניתן להקפיא

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של Rajnees :

ביקורות גולשים

קרן ה.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה טעימה

קרן ה. | 18.02.2017
OUTMIZGUINE V.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

Très très bon !

OUTMIZGUINE V. | 16.09.2016
שני ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אהבתי

שני ק. | 02.07.2016
שני ד.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה!

שני ד. | 20.02.2016