לחם פורי
זמין למחר
לחם פורי
זמין למחר
Rajnees

Rajnees

המטבח שלי: למדתי והשתלמתי אצל שפים הודים (בארץ ובהודו) ולאחרונה גם אצל השף ההודי המפורסם סנג'יב קאפור. אני משתמש בשיטת בישול איטית ותהליכים ארוכים, מהקלאסיקה של המטבח ההודי, עם תבלינים כגון: הל...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של Rajnees »

לחם פורי
תיאור המנה:

פורי - אחד מסוגי הלחם ההודי, פיתות קטנות מטוגנות בשמן עמוק מקמח חיטה הודי מלא וסולת. מופיע בעיקר כמנת רחוב. נהוג למלא את הפורי בתבשיל, לביס מענג. כמות מומלצת לסועד- שני פורי.

מרכיבים עיקריים:

קמח חיטה מלא, קמח לבן, סולת, סוכר, מלח, שמן

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור חם כ-180 מעלות כ-2 דקות / במיקרו (פחות מומלץ)

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור ארוז עד לארוחה. מומלץ לאכול באותו היום. לא להקפאה

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של Rajnees :

ביקורות גולשים

OUTMIZGUINE V.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

Très bon pour accompagner les plats, ou même à grignoter comme ça, sur le pouce !

OUTMIZGUINE V. | 16.09.2016
רוית ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאוד!

רוית ר. | 03.04.2016