אלו מטר פסאנדה
זמין למחרתיים
אלו מטר פסאנדה
זמין למחרתיים
טבעונים אוכלים יאמיצמחונים אוכלים יאמי
1 2 3 4 5
4 מדרגים 0
Rajnees

Rajnees

המטבח שלי: למדתי והשתלמתי אצל שפים הודים (בארץ ובהודו) ולאחרונה גם אצל השף ההודי המפורסם סנג'יב קאפור. אני משתמש בשיטת בישול איטית ותהליכים ארוכים, מהקלאסיקה של המטבח ההודי, עם תבלינים כגון: הל...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של Rajnees »

אלו מטר פסאנדה
תיאור המנה:

אפונה ותפו״א ברוטב אדום פיקנטי, כפי שמוגש בסעדות העממיות של דלהי. 

מומלץ לאכול עם אורז בסמטי ו/או צ'פאטי. 
המנה בחריפות קלה - ניתן לציין את החריפות הרצויה ב"הערות לבשלן" בעגלת הקניות.

חצי ליטר מספיק לשני סועדים.

מרכיבים עיקריים:

אפונה, תפו״א, בצל, שום, ג'ינג'ר, עגבניות, הל שחור, קינמון, כורכום, כמון, כוסברה, קסורי מטהי, מסאלה, מלח, סוכר.

הוראות חימום והגשה:

לחמם כ 5 דקות על גז / בתנור חם כ-180 מעלות כ-5 דקות / במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר בקופסא אטומה עד ארבעה ימים, ניתן להקפיא

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של Rajnees :